Violentele continua la Salaj: arbitru batut, 4 eliminari, joc intrerupt

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 26, 2013

Ioan Pausan_Salaj_531x350

“După un start de sezon monstrous, cu bătăi în fiecare etapă, să părea că apele s-au mai liniştit în fotbalul mic din Sălaj… Din păcate, violenţele au revenit chiar de săptămâna trecută, când un jucător de la Someşul Gâlgău a lovit şi un adversar, dar şi pe arbitrul întâlnirii de la Gâlgău pe Someş.”, scrie site-ul Sportul Salajean. Iar acestea au continuat, duminica, la un joc din Liga a V-a,  “Centralul derby-ului zonal dintre Recolta Agrij şi Cetatea Buciumi a fost lovit, fiind nevoit să arate patru eliminări şi să termine partida încă din minutul 70!”, scrie acelasi site. Alte detalii despre violentele la care a fost supus tanarul arbitru Ioan Pausan gasiti aici.

Foto: Sportul Salajean

 

Vezi si:

Arad | Arbitri batuti de “jucatori, spectatori si oameni de ordine”!!

„Il injur pentru ca e arbitru!” / “Pledoarie pentru fair-play”, un material care nu trebuie ratat!

Dambovita | Arbitru la un pas de tragedie, dupa ce a fost lovit de un jucator: “Am crezut ca l-a omorat”

Inca un arbitru lovit violent, dupa cel din Dambovita

Si in Prahova a fost lovit un arbitru

Protest al arbitrilor prahoveni

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!