Protest al arbitrilor prahoveni

Postat de Ionut Borcan2 Comentariinov. 16, 2013

Sigla_CJA PrahovaConform editiei electronice a ziarului “Prahova”, “Sătui să fie ameninţaţi şi înjuraţi de cei de la Negoieşti, arbitrii prahoveni au decis să nu se mai prezinte la jocurile grupării mai sus amintite. În atare condiţii, din etapa de la finele săptămânii în curs nu se vor mai prezenta la meciurile acestei formaţii şi dacă în cel mai scurt timp lucrurile nu se vor schimba la Negoieşti, atunci AJF Prahova va fi obligată să aducă cavaleri ai fluierului din alte judeţe pentru a oficia la meciurile acestei formaţii”. (ziarulprahova.ro)

Interesant este ca pana in dimineata zilei de astazi nu se stia inca daca jocul dintre CS Brazi Negoiesti si AS Strejnic (Liga 5), programat maine, de la ora 10:30, se va disputa sau nu, vehiculandu-se tot felul de variante. Chiar daca CJA nu a delegat nicio brigada, totusi AJF Prahova a delegat un observator pentru acest joc – Florinas Piciu. Asta pentru ca, la Prahova, delegarile observatorilor sunt facute de catre AJF, nu de catre CJA, cum ar fi normal. 

ROAF: “Un joc nu se poate disputa fără o brigadă completă de arbitri (un arbitru plus doi asistenţi), acesta urmând să fie reprogramat de forul organizator.”

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!