Inca un arbitru lovit violent, dupa cel din Dambovita

Postat de Ionut Borcan4 Comentariinov. 20, 2013

Claudiu Coste_SJDin pacate, agresiunile la adresa arbitrilor se inmultesc parca pe zi ce trece. Intr-un material precedent ati putut citi despre un arbitru din Dambovita, aflat la un pas de o tragedie, si despre colegii sai care au fost agresati la finalul saptamanii trecute. Ultimul arbitru batut vine din campionatul judetului Salaj, si acesta fiind nevoit sa opreasca jocul definitiv inainte de expirarea timpului regulamentar. 

“Partida dintre Someşul Gâlgău şi Viitorul Băbeni a fost întreruptă în minutul 86, după ce un  jucător l-a lovit violent de mai multe ori pe arbitrul Claudiu Coste, dar şi pe un jucător advers.”, anunta Sportul Salajean, in editia sa electronica, mai multe detalii despre incident urmand a fi date in ziarul de astazi.

 

Vezi si:

Dambovita | Arbitru la un pas de tragedie, dupa ce a fost lovit de un jucator: “Am crezut ca l-a omorat”

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!