Si in Prahova a fost lovit un arbitru

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 21, 2013

AJF Prahova_siglaDupa Dambovita si Salaj, Prahova se inscrie pe lista judetelor cu arbitrii batuti in etapa de la finalul saptamanii trecute. Nefericitul eveniment s-a petrecut duminica, la un joc din Liga a 5-a. Culmea, in aceeasi zi, arbitrii prahoveni protestau la adresa unei alte echipe cu probleme din penultimul esalon judetean, refuzand sa se prezinte la meciul acesteia. 

“Din păcate, în etapa de la finele săptămânii trecute a avut loc şi un incident nedorit, mai exact un arbitru a fost lovit. Întâmplarea nedorită a avut loc la Drajna, la meciul dintre localnicii de la Luceafărul şi Voinţa Gornet, unde un jucător al vizitatorilor, fundaşul central Silviu Dragomir, a lovit mişeleşte, pe la spate. În cele din urmă echipierii grupării din Gornet s-au impus cu 2-0, iar gestul celui care-şi spune jucător de fotbal nu va rămâne nepedepsit de către Comisia de Disciplină şi Competiţii din cadrul AJF.”, scrie jurnalistul Cristi Damian, in Ziarul Prahova.

Arbitrii partidei Luceafarul Drajna – Vointa Gornet au fost: Cristian Lefter, Ionut Nedelcu si George Ghita. 

Vezi si: 

Dambovita | Arbitru la un pas de tragedie, dupa ce a fost lovit de un jucator: “Am crezut ca l-a omorat”

Inca un arbitru lovit violent, dupa cel din Dambovita

Protest al arbitrilor prahoveni

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!