Dambovita | Arbitru la un pas de tragedie, dupa ce a fost lovit de un jucator: “Am crezut ca l-a omorat”

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 19, 2013

AJF-DB_sigla“Arbitrul Adrian Andreescu a văzut moartea cu ochii la Bâldana, unde a fost lovit cu pumnul peste faţă de portarul echipei din Lunguleţu, pierzându-şi cunoştinţa”, scrie Costin Mihai pe jurnaldedambovita.ro. 

“Lovitura a fost neaşteptată şi foarte puternică, am crezut că l-a omorât pe arbitru. A căzut ca secerat, plin de sânge şi nu mai mişca. Într-un final, a dat semne de viaţă. Chiar mi-am făcut semnul crucii şi m-am rugat pentru el să nu se prăpădească aşa de tânăr”, a povestit un martor al evenimentelor tot pentru “Jurnal de Dambovita”. 

“Am înţeles de la colegi că portarul de la Lunguleţu m-a lovit cu pumnul peste faţă, însă nu-mi amintesc nimic, pentru că mi-am pierdut cunoştinţa. Când mi-am revenit, mi se acordau îngrijiri medicale. Vă daţi seama că nu am mai continuat să arbitrez, abia am reuşit să mă ţin pe picioare, a sunat mărturisirea şocantă a tânărului arbitru, lovit cu bestialitate de portarul de la Lunguleţu, pentru acelasi site. 

Incidentul s-a petrecut la meciul de cupa dintre Dentas Baldana si Fulgerul Lunguletu, intrerupt în minutul 83, la scorul de 2-1 pentru gazde. 

Alte detalii despre acest incident, dar si despre alti arbitri agresati, gasiti accesand site-ul jurnaldedambovita.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!