Arad | Arbitri batuti de “jucatori, spectatori si oameni de ordine”!!

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 25, 2013

FairPlay please_600x182

Din pacate, pe lista judetelor cu arbitri batuti – in ultima perioada – se inscrie si Aradul, dupa Dambovita, Salaj si Prahova. Culmea, la doar cateva zile de la Apelul către părinţi, antrenori şi spectatori din sportul arădeanal avocatului Eduard Hoffmann, despre care ati putut citi si pe site-ul nostru.

Conform site-ului sportarad.ro, arbitrii unui joc din Liga 5 au fost loviti de jucatori, spectatori si chiar de oameni de ordine!! 

“La Grăniceri, un meci fără miză între localnici și Dacia Beliu a degenerat incredibil. La scorul de 0-1 la pauză, spectatori care nu merită să fie numiți suporteri și n-ar trebui lăsați să se apropie de un teren de sport nu s-au mulțumit să înjure arbitrii, ci au încercat să intre peste ei în vestiar. Au dat cu pietre spre arbitri, au spart un geam de la ușa vestiarului acestora, permițându-și aceste excese datorită inconștienței organizatorilor care nu au adus niciun organ de poliție, violențele nefiind oprite de niciun om de ordine sau conducător local.

Repriza a doua a continuat sub înjurăturile și amenințările permanente ale unor huligani și a culminat cu lovirea cu capul în arcadă a centralului de către jucătorul Otlăcan Adrian în minutul 80, nemulțumit că a primit un banal galben. Partida a continut după eliminarea violentului jucător cu toate că centralul acuza dureri de cap.  După ultimul fluier, s-au năpustit și jucători și spectatori și chiar oameni de ordine pe arbitri și l-au mai lovit pe centralul Rița Flavius cu pumnii în figură și pe tușierul Dașcău Ovidiu în cap.”, scrie site-ul sportarad.ro. Continuarea materialului, in care puteti citi si declaratia antrenorului oaspete, socat de cele intamplate, o gasiti aici.

Citeste si despre alte evenimente asemanatoare celui de la Arad: 

Dambovita | Arbitru la un pas de tragedie, dupa ce a fost lovit de un jucator: “Am crezut ca l-a omorat”

Inca un arbitru lovit violent, dupa cel din Dambovita

Si in Prahova a fost lovit un arbitru

Protest al arbitrilor prahoveni

Vezi si:

„Il injur pentru ca e arbitru!” / “Pledoarie pentru fair-play”, un material care nu trebuie ratat! 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!