VIDEO: Fiorentina, piaza rea pentru arbitri?! Al doilea central accidentat la un meci al echipei lui Tatarusanu! Jucatorii au reluat partida fara el :)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 18, 2015

Arbitru accidentat_Fior_Milan_captura digi

Dupa arbitrul Chris Foy, accidentat etapa trecuta in Premier League, a venit randul unui alt central sa se accidenteze. Si tot dintr-un campionat puternic al Europei. Este vorba despre Carmine Russo (foto: captura digisport), accidentat in minutul 87 al partidei Fiorentina – AC Milan (scor: 2-1), din Serie A. El a fost inlocuit de Filippo Meli, cel de-al patrulea oficial. Pana aici nimic iesit din comun. Dar iata ce scrie digisport.ro despre momentul accidentarii: “un moment amuzant petrecut în minutul 87, la scorul de 1-1. Arbitrul de centru, Carmine Russo, s-a accidentat, astfel că acesta a ieșit de pe teren pentru a primi îngrijiri medicale. Însă jucătorii nu l-au mai așteptat și au reluat partida fără el, spre stupefacția centralului. În cele din urmă, Russo nu a mai putut reveni, dar până să intre rezerva sa a fost nevoit să fluiere de la bancă întreruperea jocului, reînceput de fotbaliști din proprie inițiativă!” 

Vezi aici video cu momentul amuzant. 

Ar mai fi de remarcat faptul ca acesta este al doilea joc din 2015 al Fiorentinei in care se accidenteaza centralul. Primul a fost la inceputul lunii februarie, atunci cand arbitrul  ultimei finale a Cupei Mondiale, Nicola Rizzoli, a suferit o accidentare in timpul partidei cu Genoa. Sa speram ca este vorba doar despre o nefericita coincidenta, nu de voodoo sau altceva. 🙂 

Vezi si:

Arbitru din Premier League, inlocuit de rezerva, dupa ce s-a accidentat in timpul jocului

Cel mai bun arbitru din lume s-a accidentat in timpul unui joc

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!