CEL MAI BUN ARBITRU DIN LUME S-A ACCIDENTAT IN TIMPUL UNUI JOC

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 03, 2015

Soccer: Serie A; Genoa-Fiorentina

Arbitrul  ultimei  finala a Cupei Mondiale, Nicola Rizzoli, a suferit o accidentare  în minutul  35 din Serie A la meciul  Genoa – Fiorentina. Jocul a fost oprit timp de câteva minute, în timp ce Rizzoli a fost  consultat de o  echipa medicală. El nu a fost capabil să continue jocul și a fost înlocuit de către arbitrul asistent  aditional Marco Di Bello pentru restul jocului. Rizzoli  a continuat jocul ca arbitru asistent aditional .

Reamintim ca incepand de ieri au loc cursruile UEFA al arbitrilor de elită , la Atena unde ar fi trebuit sa fie prezent si cel mai bun arbitru din lume Nicola Rizzoli , unde ar fi trebuit sa sustina si testele fizice. Reamintim ca Romania este reprezentata de :Ovidiu Haţegan, Cristina Dorcioman şi Teodora Albon.

Soccer: Serie A; Genoa-Fiorentina Soccer: Serie A; Genoa-Fiorentina Soccer: Serie A; Genoa-Fiorentina Soccer: Serie A; Genoa-Fiorentina

Sursa:ANSA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!