Vassaras, despre promovarea lui Hategan: “Ma bucur sa vad un arbitru roman alaturi de cei mai buni din Europa”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 22, 2015

Presedintele CCA, Kyros Vassaras (foto), membru in Comisia de Arbitri UEFA, a comentat promovarea lui Ovidiu Hategan, printr-o scurta declaratie oferita site-ului Federatiei Romane de Fotbal. 

kyros-vassaras_600x420”Mă bucur să văd un arbitru român alături de cei mai buni din Europa. E o dovadă a stabilității în arbitrajul românesc din ultima perioadă, când nu au existat atâtea schimbări ca în anii precedenți. Comisia de Arbitri a UEFA și-a exprimat încrederea în arbitrii români prin delegarea lor, în ultimii doi ani, la competiții importante. De aici încolo, fiecare arbitru, în acest caz Hațegan, depinde de propria performanță pentru a ajunge în vârful arbitrajului european și la cele mai importante turnee”, a declarat Kyros Vassaras, pentru frf.ro.

Vezi si:

Performanta extraordinara: Hategan, promovat printre cei mai buni arbitri europeni! Sanse mari pentru EURO si CM!

Repartizarea arbitrilor internationali romani in grupele UEFA, la fotbal si futsal

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!