Surpriza vine din Cehia! Alexandra Apostu, in finala europeana – U17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 12, 2017

Alexandra Apostu_Olanda-Spania_Euro-U17-feminin_VDC-Cehia_600x379Inca o veste foarte buna pentru arbitrajul romanesc! Vine din Cehia, prin intermediul Dianei Oltean, care a oferit-o in exclusivitate site-ului nostru: Alexandra Apostu face parte din brigada care va oficia la finala Campionatului European de fotbal feminin rezervat junioarelor sub 17 ani.

Dupa un turneu excelent, in care a oficiat la 4 partide, bacauanca a fost delegata de UEFA si la finala dintre Germania si Spania. Intalnirea dintre cele doua echipe a devenit deja una clasica, fiind a patra finala in cele zece editii ale Campionatului European. La acest turneu, in faza grupelor, Germania a invins Spania, cu 4-1, intr-o partida condusa de Cristina Trandafir.

Jocul se va disputa duminica, 14 mai, pe “Plzen City Stadium”, din Plzen (Cehia). Celelalte componente ale brigazii vor fi: Julia-Stefanie Baier (Austria, arbitru), Ieva Ramanauskiene (Lituania, arbitru asistent) si Meliz Özçiğdem (Turcia, rezerva).

Partidele la care Alexandra Apostu a oficiat in cadrul acestui turneu final: Cehia – Franta (scor: 1-2), Olanda – Anglia (scor: 2-1), Germania – Cehia (scor: 5-1) si semifinala Olanda – Spania (scor: 0-2; foto).

Sursa foto: VDC (Cehia)

 

Vezi si:

O romanca a oficiat in semifinalele Campionatului European – U 17

Cristina Trandafir si Alexandra Apostu au debutat la Campionatul European Under 17

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!