Petruta Iugulescu va oficia la una dintre semifinalele Campionatului European

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 02, 2017

Dupa doua jocuri in faza grupelor si un sfert de finala, Petruta Iugulescu (foto) va oficia la una dintre semifinalele Campionatului European de fotbal feminin, care se desfasoara in Olanda.

Danemarca va intalni Austria, joi, 3 august 2017, de la ora 19:00 (18:00, locala) pe “Rat Verlegh Stadion”, din Breda. Partida va putea fi urmarita si in Romania, pe Eurosport.

Kateryna Monzul (Ucraina) va fi arbitru, iar Maryna Striletska (Ucraina) si Petruta Iugulescu arbitri asistenti. Katalin Kulcsár (Ungaria) a fost desemnata al patrulea oficial, Oleksandra Ardasheva (Ucraina) rezerva, iar Dagmar Damkova (Cehia) observator de arbitri.

Tara noastra va mai avea o reprezentanta la aceasta semifinala – delegatul UEFA Camelia Nicolae, care se va ocupa de partea organizatorica.

In cealalta partida se vor intalni Olanda si Anglia.

 

Olanda – Anglia, 3 august 2017, ora 21:45

FC Twente Stadion – Enschede

Arbitru: Stéphanie Frappart (FRA)

Arbitri asistenti: Manuela Nicolosi (FRA), Chrysoula Kourompylia (GRE)

Al patrulea oficial: Bibiana Steinhaus (GER)

Rezerva: Katrin Rafalski (GER)

Delegat UEFA: Renata Tomasova (SVK)

Observator Arbitri: Caroline De Boeck (BEL)

 

Vezi si:

Sfert de finala pentru Petruta Iugulescu la Euro 2017

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!