Octavian Goga, delegat UEFA in grupele Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 21, 2015

Octavian-Goga_frf_600x420

Forul continental l-a desemnat pe românul Octavian Goga să îndeplinească rolul delegatului UEFA la partida Girondins de Bordeaux – FC Sion din Europa League

Partida din grupa B este programată joi, 22 octombrie, cu începere de la ora 22:05, ora României, pe stadionul „Nouveau Stade de Bordeaux”.

Formaţia franceză ocupă locul 3 în grupă, cu două puncte, după două egaluri, în timp ce oaspeţii vin la Bordeaux din postura de lider, cu un total de patru puncte.

Partida va fi oficiată de o brigadă din Macedonia, alcătuită din centralul Aleksandar Stavrev, asistenţii Marjan Kirovski şi Dejan Kostadinov, arbitrii adiţionali Dimitar Meckarovski şi Dejan Jakimovks şi rezerva Goce Petreski.

Sursa: frf.ro

Vezi si:

Alexandru Deaconu, observator de arbitri in grupele Champions League

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!