O “scrisoare” pentru Nicolae Rainea, de la George Stanca: “Pentru arbitrajul romanesc esti un Hagi la cub”

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 19, 2013

Rainea_zoff_keegan

In stilu-i caracteristic, jurnalistul George Stanca ii dedica un material special lui Nicolae Rainea (foto: mrsport.ro), cel mai mare arbitru roman din toate timpurile, in cinstea aniversarii zilei de nastere, despre care ati putut citi si aici. 

Iata cum isi incepe “scrisoarea” cunoscutul ziarist: 

“Nea Nicule, mulți ani să se aduge la cei 80 de azi! Ce zi, ce zi… decisivă ai prins și matale la o aniversare rotundă. Una de ”totul sau nimic”.

Ziua istorică a calificării la Rio. Sau a non-calificării… pușchea pe laptop! Mă uit la trecutul dumitale fotbalistic, la evoluția naționalei, la ce fotbal avem, la ce fotbaliști avem și, nostalgic, mă uit în urmă. La oamenii pe care i-ai arbitrat, aici, în bietul campionat subțiat. Pentru arbitrajul românesc ești un Hagi la cub… Privesc, zic, la campionatul de azi, care „va să zică că nu ezistă”. (Scrisorile lui Stanca, click.ro)

Va recomand sa cititi continuarea materialului aici.

Vedeti si:

Nicolae Rainea implineste astazi 80 de ani. Gazeta Sporturilor ii dedica un supliment special

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!