CJA IASI | Vlad Ciobanu: “Suntem pregătiți pentru retur”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 31, 2018

Arbitrii ieșeni, pregătiți pentru startul returului competițiilor județene!

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc consfătuirea arbitrilor și observatorilor din județul Iași. Ca în fiecare an, au fost prezentate diverse teme, însoțite de imagini video, care să conducă la prestații reușite ale arbitrilor ieșeni, atât în campionatul județean, cât și pentru eșaloanele superioare.

Au fost discutate subiecte precum diferențele între atacurile neglijente, imprudente și cele efectuate cu forță excesivă, jucarea în mod voit a mingii cu mâna, criteriile luate în calcul pentru analizarea situațiilor clare de înscriere a unui gol, dar și Legea 11 – Ofsaidul.

„Am remarcat prezența numeroasă a colegilor mei la această consfătuire. M-a impresionat acest lucru și chiar le-am spus tuturor că formăm o familie frumoasă și numeroasă în care fiecare dintre noi are rolul său în evoluția și performanțele acestui grup. Suntem pregătiți de începerea returului acestui sezon competițional și sunt convins că vom avea prestații reușite”, a punctat Vlad Ciobanu, președintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor (CJA) Iași.

Sursa: frf.ro / Narcis Pohoață (Iași)

Vezi si:

Un nou curs de arbitri finalizat la CJA Iaşi. Record de prezență

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!