Un nou curs de arbitri finalizat la CJA Iaşi. Record de prezență

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 31, 2018

Comisia Județeană a Arbitrilor Iași a finalizat în luna martie un nou curs de arbitri. Din cei 40 de înscriși, 37 de tineri au absolvit cursul care s-a adresat atât fetelor, cât şi băieţilor care au împlinit vârsta minimă de 14 ani. Din cei 37 de absolvenţi, 5 sunt fete.

„Am reușit să mai facem un curs de arbitri. Am înregistrat o prezență record, 40 de înscriși și 37 de absolvenți. Este îmbucurător să constatăm că tinerii se orientează în continuare și spre arbitraj, iar acest fapt arată că munca noastră de mai bine de 5 ani de zile nu a fost în zadar” , a spus Vlad Ciobanu, președintele CJA Iași.

Temele abordate la cursul cu noii arbitri au constat în prezentarea Legilor Jocului atât teoretic, cât mai ales practic, pe teren şi vizionând numeroase secvenţe de joc pentru a înţelege cât mai bine noţiunile elementare. Cursul de arbitri organizat de CJA Iaşi a fost gratuit. Următorul curs va fi organizat în toamna acestui an, cel mai probabil în luna septembrie.

Sursa: frf.ro / Narcis Pohoață (Iași)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!