CJA Bihor are un nou presedinte in locul lui Octavian Sovre

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 11, 2017

 

Ioan-Pirtea_presedinte_CJA-Bh_logopaper_600x409CJA Bihor are un nou presedinte in locul arbitrului asistent FIFA Octavian Sovre, care a demisionat pe 23 februarie 2017. Conform site-ului bihon.ro, Ioan Pirtea (62 de ani; foto: bihon.ro/LogoPaper), fost arbitru divizionar, actualmente observator si director de scoala, a fost alesul lui Radu Bitea, noul presedinte al AJF Bihor.

„Este un om respectat si acceptat de lumea fotbalistica, potrivit pentru această functie gratie experientei vaste in domeniu, ca arbitru si observator”, si-a motivat Bitea alegerea.

Acelasi site precizeaza ca 29 de arbitri bihoreni au decis sa se dea indisponibili pentru o perioada ce variaza de la cateva zile pana la cateva saptamani, invocand diverse motive, de la personale, pana la scolare sau medicale.

Sursa: bihon.ro

Vezi si:

Octavian Sovre a demisionat de la conducerea CJA Bihor

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!