Arbitrul constantean lovit la futsal a vorbit cu GSP despre incident: “Am jumatate de fata vanata!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 29, 2015

Sorin Bogdan Gherasim_C-ta_3_gsp_253x350Arbitrul Sorin Bogdan Gherasim, despre care ati putut citi intr-un alt material postat pe site-ul nostru, ca fost lovit la un joc de futsal, a vorbit despre incident cu cei de la GSP.

Va reaminesc ca agresorul sau, Marian Maciuca, este component al nationalei Romaniei de fotbal pe plaja! 

Vezi: Arbitru lovit cu pumnul de un jucator al nationalei Romaniei de fotbal pe plaja! Plin de sange, a ajuns la spital 

Iata cateva pasaje din materialul aparut pe site-ul gsp.ro:

„Mă doare tot capul şi am o jumătate de faţă vînătă. M-am întîlnit azi cu un prieten şi o colegă de muncă, amîndoi s-au speriat cînd m-au văzut, să leşine!”, spune Sorin Gherasim, arbitrul lovit la meciul de futsal Store Constanţa – Macedonia Ovidiu, de la Cupa “Telegraf”. 

„L-am avertizat pentru că a protestat după o fază anterioară, moment în care s-a enervat şi mai tare. I-am zis să se calmeze, însă a început să înjure şi să mă ameninţe. În acel moment, i-am acordat cartonaş roşu, el mi-a dat un pumn în faţă, în zona ochiului stîng”, punctează „centralul”. 

„Am fost dus la spital, unde am fost operat. Cusut cu aţă albastră! Chiar ziceam, zilele astea o să port doar albastru, să mă asortez la aţă”, face haz de necaz cavalerul fluierului. 

Gherasim adaugă: „Măciucă nu s-a potolit nici la vestiare. Aici îl înţeleg, cred că era nervos şi nu văzuse că eram plin de sînge. După care, prima oară cînd m-a sunat, deşi încerca să-şi justifice fapta, avea un ton certăreţ!”. 

Arbitrul spune că fotbalistul l-a mai sunat o dată, după ce a auzit că îl va da în judecată. „Vă daţi seama că o să-l chem în justiţie. Dacă nu o fac, i se va părea normal şi va ataca şi alt arbitru!”, a conchis Gherasim. 

Continuare materialului din GSP o gasiti aici.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!