Arbitru lovit cu pumnul de un jucator al nationalei Romaniei de fotbal pe plaja! Plin de sange, a ajuns la spital

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 28, 2015
Sorin Bogdan Gherasim_C-ta_1_600x355_replica

Sorin Bogdan Gherasim (Foto: Replica)

Scene incredibile la un turneu de fotbal in sala, organizat la Constanta de cotidianul „Telegraf”. Arbitrul Sorin Bogdan Gherasim a fost lovit cu pumnul in fata de catre Marian Maciuca, de la formatia Store, provocandu-i un traumatism sever si o sangerare puternica. Conform site-ului replicaonline.ro, acesta a avut nevoie de interventie chirurgicala, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Judetean Constanta.

Agresorul este component al nationalei Romaniei de fotbal pe plaja! 

 „În data de 24 ianuarie 2015, la meciul Store Constanţa – Macedonia Ovidiu, în minutul 34 al jocului, în urma unor proteste vizavi de o fază de joc, jucătorul Marian Măciucă de la echipa Store a protestat vehement, drept pentru care i-am acordat avertisment (cartonaş galben), după care acest jucător a devenit şi mai nervos si a început să mă jignească, motiv pentru care l-am eliminat, moment în care, în timp ce eu eram cu cartonaşul roşu în aer, aratându-i-l, acesta m-a lovit rapid cu pumnul direct în faţă, în zona ochiului stâng în dreptul arcadei, provocându-mi un traumatism sever manifestat printr-o sângerare puternică, umplându-mi faţa pe care curgea şiroaie de sange, moment in care jocul a fost oprit si eu am primit ingrijiri medicale prompte”, a declarat arbitrul Bogdan Gherasim, conform site-ului replicaonline.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!