Arbitrii amenintati cu cutitul la un joc din Prahova

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 06, 2015

AJF Prahova_siglaCampionatele județene de fotbal au oferit, și la finalul săptămânii trecute, destule evenimente, unele dintre ele neplăcute. 

Ameninţări cu cuţitul la Mărgineni! 

La jocul de Liga C, seria ”TERITORIU”, dintre Steaua Mărgineni și Tricolor Băltița, s-a ajuns la amenințări care nu-și au locul pe terenurile de fotbal. Nemulțumit că favoriții sunt conduși la pauză cu 2-1, un spectator local s-a dus spre zona unde se aflau cei trei arbitri și le-a arătat un cuțit, totodată amenințându-i și înjurându-i. Gesturile spectatorilor din Mărgineni nu s-au oprit aici, ba mai mult, în repriza secundă, un suporter local a aruncat cu o petardă în zona arbitrului asistent Grigore, şi numai un miracol a făcut ca explozia materialului pirotehnic să nu-i afecteze zona feței. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-3, după ce tensiunea de pe margine s-a transmis și în teren.

Sursa: ziarulprahova.ro

Vezi si:

Arbitru divizionar, lovit intr-un derby din Liga 4 Salaj

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!