Arbitru divizionar, lovit intr-un derby din Liga 4 Salaj

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 06, 2015

CiprianDemian_SportulSalajean_600x753

Violenţele continuă în fotbalul sălăjean: arbitru divizionar lovit într-un derby din Liga a IV-a

În partida dintre Dumbrava Gâlgău şi Rapid Jibou, „centralul” Ciprian Demian a întrerupt jocul în minutul 55 ca urmare a faptului că a fost lovit

Derby-ul zonal dintre vicecampioana Dumbrava Gâlgău şi fosta campioană Rapid JIbou a fost unul foarte aprig, la fel ca şi în celelalte confruntări directe. De data aceasta, oaspeţii au avut o prestaţie foarte bună, materializată prin „dubla” reuşită de golgeterul Adrian Fărcaş.

În minutul 55, jibouanul Doru Rus a fost oprit în careu de un fundaş adversar, iar arbitrul Ciprian Demian a acordat o lovitură de la 11 m pentru Rapid. În acest moment, gazdele au răbufnit, iar mai mulţi jucători au fugit la „central”. S-a făcut acolo un meleu, din care oficialul partidei a ieşit cu greu, dar şi cu câteva lovituri, pentru care a şi întrerupt partida.

Sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!