Adrian Comanescu: “Ce a făcut AJF este un abuz”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 16, 2015

adi comanescu_ScoalaDeArbitri.Ro_551x254

Adrian Comănescu: Domnului Pintilie îi este frică de competiţie, ştie că va pierde! 

Autor: Adi GEORGESCU 

După ce Comitetul Executiv al AJF Vâlcea i-a respins vineri dosarul de candidatură la funcţia de preşedinte, arbitrul Adrian Comănescu a ieşit la atac!

Juristul AJF Vâlcea, Radu Sima a considerat că cei nouă ani petrecuţi de Comănescu la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport nu se încadrează la cerinţele fişei postului pentru candidatură, care, conform articolului 26, punctul 3 din Statutul AJF Vâlcea, cere ”minim patru ani în funcţia de preşedinte,vicepreşedinte, secretar general la AJF/LPF/FRF, membru al Comitetului/Biroului Executiv, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/FRF/LPF sau preşedinte de club/asociaţie cu activitate de fotbal constituite după Legea 69/2000!”.

S-au abţinut de la vot nu mai puţin de jumătate din totalul membrilor Comitetului Executiv al AJF: Nicon Diaconeasa (CSC Orleşti), Dan Săraru (primar Şirineasa), Ion Spârleanu (primar Creţeni) şi Dan Zguroiu (şef comisie tehnică). Constantin Pintilie (actual şef AJF), Ion Tudorică (şef Comisie Arbitri) şi Dumitru Drăgănescu (Forestierul Romani) au votat pentru respingerea dosarului lui Comănescu, iar Nicolae Chiriţă (vice AJF) a fost singurul pentru validarea candidaturii arbitrului. Rămâne discutabil votul contra lui Comănescu, dat de către Constantin Pintilie, direct implicat în acest caz!

Mi se pare lipsit de fair-play cum a procedat domnul Pintilie, evită o confruntare directă, îi este frică de competiţie, pentru că ştie că va pierde” – Adrian Comănescu

După ce a condus azi (n.r. sambata) amicalul Vâlcea-Berceni 2-1, Adrian Comănescu acuză că actualul şef al AJF, Constantin Pintilie a fost în spatele acestei decizii şi aşteaptă o reacţie din partea membrilor Adunării Generale, care se va întruni pe 28 februarie. ”Ce a făcut AJF este un abuz, cum ştiţi, eu am făcut în urmă cu ceva timp, o petiţie către Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, fiind prevăzător în privinţa membrilor Comitetului Executiv al AJF. Aştept un răspuns din partea Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, voi merge şi în instanţă, pentru a îmi câştiga un drept pe care îl am, dosarul este complet din toate punctele de vedere. Dacă aici a vrut domnul Pintilie să se ajungă, nu mai e treaba dânsului, instanţa va decide dacă ce au făcut ei este sau nu legal. Adunarea Generală a AJF este în măsură să îmi aprobe participarea la vot pentru funcţia de preşedinte, cu ocazia asta vom vedea care este realitatea, cine are mai multă susţinere, cine este mai îndreptăţit să ocupe această funcţie, o va ocupa. Mi se pare lipsit de fair-play cum a procedat domnul Pintilie, evită o confruntare directă, îi este frică de competiţie, pentru că ştie că va pierde”, a declarat Adrian Comănescu.

Sursa: saptamana.net

VEZI SI:

Lui Adrian Comanescu i s-a interzis candidatura la functia de presedinte al AJF Valcea

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!