Vlad Ciobanu va oficia în Norvegia, în preliminariile Campionatului Mondial de futsal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 06, 2022
Vlad Ciobanu (centru; foto: FRF)

În perioada 5-13 aprilie sunt programate meciurile din cadrul primei etape a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de futsal din 2024. Vor participa 24 de echipe care au fost distribuite în 6 grupe și doar câștigătoarele celor 6 serii vor avea acces în etapa următoare a competiției. Acestea se vor alătura celor 26 de echipe deja calificate, printre care și România.

Arbitrul ieșean Vlad Ciobanu a fost delegat de UEFA să oficieze în grupa B, din care fac parte echipele naționale ale Norvegiei, Danemarcei, Ciprului și Maltei. Internaționalul român va avea la această competiție, colegi din Germania, Serbia și San Marino. Turneul se va desfășura în Norvegia, la Trondheim.

Meciurile din această grupă se vor desfășura între 6 și 9 aprilie, ieșeanul fiind delegat la jocul de deschidere al turneului, dintre Danemarca și Malta. În a doua zi a competiției, Vlad Ciobanu va conduce partida Norvegia – Malta, urmând ca pentru ultima zi a turneului delegările să fie efectuate de observatorul UEFA în funcție de prestațiile arbitrilor din meciurile anterioare.

Recent, Vlad Ciobanu, arbitru din categoria First Category, a condus finala Cupei României la futsal pentru al doilea an consecutiv, împreună cu un alt coleg din Iași, Bogdan Hanceariuc (Second Category).

Articol de Narcis Pohoață (Iași)

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!