Villarreal, poziție oficială la adresa arbitrilor, după meciul cu Real Madrid: “Totala sustinere si respect”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 08, 2017

La două zile după meciul pierdut cu scandal în fața lui Real Madrid, clubul Villarreal a emis un comunicat oficial semnat de președintele Fernando Roig, cu privire la deciziile arbitrilor din respectivul joc, dar și din celelalte partide din campionat.

Deși jucătorii și staff-ul tehnic au protestat vehement în timpul partidei cu madrilenii, iar antrenorul principal, Fran Escriba, a fost eliminat, după ce Jesus Gil Manzano a acordat penalty-ul din care Cristiano Ronaldo a egalat (2-2), clubul a ținut să-și exprime ”totala și absoluta susținere și respectul fata de grupul arbitrilor de la toate nivelele”. Mai mult, ”Submarinul” și-a exprimat dezacordul cu ceea ce s-a întâmplat cu mașina lui Gil Manzano, după partidă.

Singurul lucru față de care Villarreal și-a exprimat dezacordul a fost legat de cadourile pe care anumite cluburi obișnuiesc să le acorde arbitrilor care oficiază partidele lor.

Villarreal_digisport_600x300

Comunicatul de presă emis de Villarreal:

După controversa iscată după meciul contra lui Real Madrid, din etapa a 24-a, jucat pe Estadio de la Ceramica, Villarreal își dorește să comunice următoarele:

  1. Villarreal își dorește să își exprime totala și absoluta susținere și respectul față de grupul arbitrilor de la toate nivelele. Tot timpul am apreciat și apărat onestitatea și independența arbitrilor și vom continua să facem asta.
  2. Villarreal înțelege munca dificlă a arbitrilor și își asumă succesele și greșelile ca parte a spectacolului sportiv, așa cum o fac și jucătorii și antrenorii într-un meci de fotbal.
  3. Villarreal se bazează în totalitate pe profesionalismul, integritatea și loialitatea grupului de arbitri și nu s-a îndoit vreodată de acestea și nu a insinuat contrariul. Cu toate acestea, pentru a promova tranparența totală și pentru a urma manualul de reglementare implementat de La Liga pentru toate cluburile, în acest sezon, nu noi considerăm că este necesară acordarea de cadouri arbitrilor la meciuri.
  4. Villarreal regretă și își prezintă sincer scuzele față de echipa de arbitri condusă de Jesus Gil Manzano, pentru mesajul pe care l-au găsit pe mașinile lor, atunci când au părăsit stadionul”.

 

Material preluat de pe site-ul digisport.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!