VIDEO: Kyros Vassaras, analiză pe faze din Liga 1 și Cupa României

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 20, 2021

Președintele Comisie Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a realizat o analiză video în care sunt prezentate mai multe faze de joc ce conțin contacte fizice între jucători.

Principalele situații cu care se confruntă arbitrii din România sunt legate de simulările jucătorilor pentru a obține în avantaj o lovitură liberă sau un penalty. Președintele CCA a prezentat care sunt situațiile clare când se impune o sancțiune conform Legilor Jocului.

Simularea nu este o greșeală. Este o încercare de a înșela arbitrul, adversarul, fotbalul. Un penalty nu se câștigă! Nu există câștigător de penalty! Toată lumea vrea să câștige un penalty și nu așa este fotbalul. Un penalty îți este acordat după o sancțiune, nu este o recompensă pentru un contact fizic.”  Kyros Vassaras

Mai jos puteți urmări mai multe exemple în ceea ce privește discursul domnului Vassaras.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!