Undiano Mallenco, la al 8-lea Barcelona-Real Madrid din cariera

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuoct. 26, 2013

Undiano Mallenco_629x307

Primera Division programeaza astazi, in etapa a 10-a, eternul derby Barcelona-Real Madrid. Arbitrul partidei, anuntat inca de saptamana trecuta, va fi Alberto Undiano Mallenco (foto: rmadrid-news.blogspot.com), aflat la al optulea El Clasico din cariera. In precedentele sapte, fiecare echipa a castigat de 3 ori, o partida incheindu-se la egalitate.

In varsta de 40 de ani, Mallenco se afla in prima liga din sezonul 2000-2001. Daca atunci devenea cel mai tanar arbitru care promova in Primera (la 27 ani), in prezent este cel mai vechi purtator al ecusonului FIFA din Spania, pe care l-a dobandit in 2004. In palmaresul sau figureaza si prezenta la turneul final al Campionatului Mondial din Africa de Sud (2010).

Nascut pe 8 octombrie 1973, in Pamplona, este absolvent de Sociologie si Stiinte Politice.

Asistentii Roberto Díaz Pérez Del Palomar (n. 1976, FIFA: 2008) si Raúl Cabañero Martínez (n. 1981, FIFA: 2010), impreuna cu rezerva Julio Fermín Leo Ollo, vor completa brigada de pe Camp Nou.

Ultimul joc condus de Undiano Mallenco a fost Benfica – Olympiakos (scor: 1-1), miercuri, in grupele Champions League, alaturi de aceeasi asistenti.

Jocul, care se anunta a fi cel mai urmarit El Clasico din istorie, va putea fi vazut si in Romania, la Digi Sport 1, incepand cu ora 19:00.

 

„Nu știu cine este favorit în acest meci, dar faptul că toți spun că e Barcelona îmi convine. Obișnuiam să plătesc să văd astfel de meciuri. Am noroc pentru că acesta e meciul la care îmi plăcea cel mai mult să mă uit, mai ales în ultimul an. Iar acum nu mai trebuie să plătesc. Mourinho nu începuse bine, dar a terminat cu cifre bune, deci nu e necesar să schimb foarte multe. Am văzut 17 Clasicos în ultimii trei ani”, a declarat antrenorul Realului, italianul Carlo Ancelotti (54 de ani), conform site-ului digisport.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!