UN SCOTIAN VA ARBITRA ROMANIA – UNGARIA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 09, 2014

William-Collum_frf_600x410

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul din preliminariile EURO 2016, România – Ungaria, de sâmbătă, 11 octombrie, ora 19:00.

La centru se va afla William Collum, 35 de ani, arbitru cu ecuson FIFA din 2006. Din iulie 2012, el a fost promovat în categoria UEFA Elite. Collum predă religia la un liceu din Scoția și este cunoscut pentru intransigența sa privind simulările. ”Jucătorii nu păcălesc doar arbitrul, ci și pe alți jucători profesioniști și pe suporteri”, declara scoțianul.

La meciul România – Ungaria, William Collum va fi ajutat de asistenții William Conquer și Graham Chambers, de al patrulea oficial Francis Connor și de arbitrii adiționali John Beaton și Brian Colvin. 

”Centralul” din Scoția nu a mai condus vreun meci al echipei naționale a României, însă a ”fluierat” la trei jocuri ale echipelor românești în Liga Campionilor: CFR Cluj – AS Roma 1-1 (2010), Basel – Oțelul 2-1 (2011) și CFR Cluj – Galatasaray 1-3 (2012). 

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!