Un roman arbitreaza in preliminariile CM de Futsal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 10, 2015

Gabriel-Gherman_600x450

Gabriel Gherman a fost desemnat ca oficial la meciurile grupei a şaptea din cadrul rundei principale a preliminariilor FIFA Futsal World Cup 2016

Oficialul român a fost repartizat la turneul care va fi găzduit de oraşul Bari, în perioada 10-13 decembrie 2015. Alături de ţara gazdă vor participa naţionalele de futsal ale Macedoniei, Slovaciei şi Moldovei. Primele două clasate vor merge la barajul care asigură calificarea la Cupa Mondială din Columbia.

În meciurile grupei a şaptea, alături de Gabriel Gherman, vor mai oficia rusul Ivan Shabanov, grecul Vasileios Christodoulis şi lituanianul Aleksandras Sliva. Delegat UEFA va fi norvegianul Kim Robin Haugen, în timp ce croatul Edi Sunjic este observator de arbitri.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!