Un roman a arbitrat finala Euro Winners Cup la fotbal pe plaja

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiun. 16, 2014

1.Foto-Inaki Uribarri_620x358 Arbitru international din 2012, Gabriel Stroe (40 ani) a condus recent finala Euro Winners Cup, echivalentul Ligii Campionilor la fotbal pe plaja, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal. Partida a fost castigata de BSC Krisall St. Petersburg (Rusia), care a invins-o cu 2-0 pe Milano BS (Italia). 

Conform aceluiasi site “Euro Winners Cup s-a disputat sub forma unui turneu final, în perioada 2-8 iunie 2014, la Catania. Fiecare partidă de fotbal pe plajă este condusă de o brigadă formată din doi arbitri principali, o rezervă și un ”timekeeper”. La turneul final, românul Gabriel Stroe, care în 2013 arbitrase o semifinală în cadrul acestei competiții, a condus 19 partide, în 8 dintre acestea aflandu-se printre cei doi centrali. La finala Euro Winners Cup 2014, arbitrul român a fost ajutat de spaniolul Eiriz Ruben, unul dintre cei mai apreciați arbitri de fotbal pe plajă la nivel mondial.” 

”Este o onoare să reprezint România într-o asemenea fază a unei competiții atât de importante și de puternice. Fotbalul pe plajă este un sport complex, iar regulile nu sunt mai prejos. M-am bucurat să văd două mii de spectatori în tribună la finală, acest sport se află în ascensiune pe întreg continentul”, a declarat pentru frf.ro Gabriel Stroe. 

2.Foto-Inaki Uribarri_620x398 3.Foto-Inaki Uribarri_620x365

Surse: frf.ro; beachsoccer.com (foto: Inaki Uribarri)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!