Un nou meci pentru Iuliana Demetrescu și Petruța Iugulescu, la EURO 2022

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 15, 2022

După ce au debutat la meciul Danemarca – Finlanda (1-0), Iuliana Demetrescu (arbitru) și Petruța Iugulescu (arbitru asistent) au fost delegate la un nou joc din cadrul grupelor Campionatului European de fotbal feminin. Elvetia – Olanda va fi partida la care vor oficia cele două românce, duminică, 17 iulie, de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul „Bramall Lane”, din Sheffield. La fel ca la meciul precedent, din echipă va face parte și Anita Vad (arbitru asistent, Ungaria). Rezervă va fi Lorraine Watson, din Scoția. VAR și AVAR vor fi din Italia: Maurizio Mariani, respectiv Paolo Valeri. Observator de arbitri a fost desemnată Katarzyna Wierzbowska (Polonia), iar observator de joc Iva Olivari-Ulisa (Croația).

Sursa foto: Facebook / Law 5 – The Ref

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!