Un nou curs de arbitri finalizat la Iaşi! Vlad Ciobanu: “Ne bucurăm că avem un număr mare de absolvenţi” (Foto)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 26, 2017

Timp de o lună, 22 de tineri au deprins primele cunoştinţe de bază ale arbitrajului devenind stagiari. Cursul s-a adresat atât fetelor, cât şi băieţilor care au împlinit vârsta minimă de 14 ani. Din cei 22 de absolvenţi ai cursului, 3 sunt fete.

“Ne-am bucurat că şi în acest an am avut un număr mare de tineri care au absolvit cursul de arbitri de fotbal. O parte dintre aceştia activează la echipe de club de juniori şi sunt deja familiarizaţi cu o parte din cunoştinţele de bază. Ceilalţi sunt elevi şi studenţi pasionaţi de fotbal şi arbitraj. Sunt convins că în următorii ani o parte dintre aceşti tineri vor face performanţă în această activitate”, a declarat Vlad Ciobanu, preşedintele CJA Iaşi.

Temele abordate la curs au constat în prezentarea Legilor Jocului atât teoretic, cât mai ales practic, pe teren şi vizionând numeroase secvenţe de joc pentru a înţelege cât mai bine noţiunile elementare.

Am încercat să le transpunem cât mai pe înţelesul lor cunoştinţele de bază, urmând ca în perioada următoare să începem să îi delegăm la jocurile de copii şi juniori atât ca arbitri, cât şi ca arbitri asistenţi, sub atenta îndrumare a observatorilor noştri. Le mulţumesc colegilor mei arbitri divizionari care m-au ajutat în realizarea cursului. Formăm o echipă unită la Iaşi şi lucrurile acestea se transpun în rezultatele pe care arbitrii noştri le obţin la programele de monitorizare şi concursurile de promovare la care participă, dar şi la jocurile unde sunt delegaţi”, a punctat Vlad Ciobanu.

Cursul de arbitri organizat de CJA Iaşi a fost gratuit. Următorul curs va fi organizat în primăvara anului viitor. (CJA Iasi)

Arbitri stagiari – CJA Iasi – in urma cursului de formare finalizat in luna octombrie 2017:

 1. Andrici Gabriela
 2. Alexăndroae Ștefan
 3. Amăriucăi Costel
 4. Apetrei Ionuț
 5. Beșleagă Alina
 6. Buhuș Claudiu
 7. Câra Claudiu
 8. Cișmaru Rudolf Ionuț George
 9. Cornea Marian Claudiu
 10. Dănăilă Luigi
 11. Donose Alexandru
 12. Gheorghe Andrei
 13. Haidău Albert Ștefan
 14. Lodbă Andreea
 15. Macovei Iulian
 16. Moisă Adrian Ștefan
 17. Neagu Alin
 18. Pricope Ștefan
 19. Prusac Cosmin
 20. Sfredel Răzvan
 21. Spiridon Cosmina
 22. Vizariu Augustin

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!