Un Jucator de Minifotbal,Suspendat Pe Viata pentru ca a lovit un Arbitru

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariumart. 13, 2015

img_2906Zilele trecute, Comisia de Organizare a Ligii Judeţene Vâlcea a analizat incidentele apărute în timpul meciurilor Experti 2000 – Boromir şi Magicienii – Boromir, din cadrul sferturilor şi, respectiv, finalei fazei judeţene a Cupei României la minifotbal. Astfel, s-a decis ca Alin Bucuroiu (Magicienii) să fie suspendat pe viaţă din competiţie, pentru că l-a lovit pe arbitrul Alin Matei, la sfârşitul finalei cupei. Partida Magicienii – Boromir a fost omologată cu scorul de 3-0, în favoarea celei de-a doua echipe. 

De asemenea,s-a decis ca Bogdan Bârlogeanu (Experti 2000) să fie sancţionat 10 etape pentru faptul că, deşi suspendat, a intrat pe teren pentru a se lua de arbitrul Ion Iordache. Colegul său, Viorel Pană, a încasat o etapă, fiind la prima abatere de acest gen.

„În plus, am sancţionat financiar cele două competitoare. Dacă Bârlogeanu va mai crea un singur incident de acest gen, va fi şi el exclus definitiv. Săptămâna viitoare, voi avea o întrevedere cu toţi reprezentanţii echipelor participante în Liga Judeţeană de minifotbal, pentru a pune la punct detaliile cu privire la organizarea meciurilor din returul campionatului. Cu acest prilej, le voi explica şi că, dacă vor mai exista astfel de incidente, sunt dispus să desfiinţez competiţia. Rolul meu nu este acela de a fi jandarm la jocurile pe care le organizez.

Trebuie să existe respect între patroni, delegaţi şi jucători, pentru că, în fond, asta înseamnă sportul. Sunt încrezător că, pe viitor, finanţatorii echipelor vor putea sta în tribună unii lângă ceilalţi, privind doar spectacolul fotbalistic şi nu alte lucruri care nu au legătura cu fair-play-ul unei competiţii. Toţi trebuie să respectăm regulile jocului, nimeni nu are voie să-si facă dreptate singur, doar nu suntem în junglă. Îmi asum şi eu anumite greşeli comise de arbitri, tocmai de aceea am reuşit să găsesc înţelegere la preşedintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie, pentru a mă ajuta si cu alţi arbitri la meciurile oficiale. Asta nu înseamnă însă că voi renunţa la Matei şi Iordache”, a explicat Adrian Comănescu (organizatorul Cupei României la minifotbal).

sursa:arenavalceana.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!