Un francez va conduce România la debutul în noua ediție a Ligii Națiunilor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 28, 2020

UEFA l-a delegat pe arbitrul François Letexier, din Franța, pentru debutul tricolorilor în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Pe 4 septembrie, naționala pregătită de Mirel Rădoi joacă împotriva Irlandei de Nord pe Arena Națională. Va fi primul meci al noului selecționer și startul în a doua ediție a Ligii Națiunilor.

”Centralul” din Franța, în vârstă de 31 de ani, a mai arbitrat naționala României în ediția trecută a Ligii Națiunilor, în octombrie 2018, în victoria cu 2-1 obținută în Lituania. De asemenea, același François Letexier s-a aflat la centru și în al doilea meci al lui Mirel Rădoi pe banca selecționatei U21. Pe 11 septembrie 2018, tinerii tricolori se impuneau cu 2-0 în fața Bosniei-Herțegovina la Ovidiu și făceau un pas important spre calificarea la EURO 2019.

Din brigada condusă de François Letexier vor mai face parte arbitrii asistenți Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni, precum și al patrulea oficial Amaury Delerue.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!