Ultimul meci din carieră pentru Bibiana Steinhaus

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 30, 2020
Bibiana Steinhaus (Foto: Getty Images / Digisport)

Bibiana Steinhaus, care în 2017 a devenit prima femeie arbitru ce a condus un meci dintr-un campionat major de fotbal, va ”fluiera” miercuri seara ultima partidă a carierei sale, Supercupa Germaniei, dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, scrie digisport.ro, care citează AFP.

”La fel ca mulţi oameni, în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus, m-am gândit mult şi am reevaluat anumite lucruri. Voi vorbi mai detaliat asupra motivelor deciziei mele la momentul potrivit. Pentru această seara (Supercupa) vreau ca atenţia să se concentreze doar pe meci”, a spus Steinhaus (41 ani), într-o scurtă declaraţie.

Preşedintele DFB, Fritz Keller, a declarat: ”Fotbalul german nu va pierde doar un arbitru remarcabil, dar va pierde şi o personalitate extraordinară, o deschizătoare de drum într-un mediu al bărbaţilor”.

Bibiana Steinhaus a arbitrat primul meci în Bundesliga în septembrie 2017, între Hertha Berlin şi Werder Bremen (1-1). Atunci, Bibiana Steinhaus, o funcţionară de poliţie care nu a renunţat niciodată la meseria sa, a arătat un singur cartonaş galben, berlinezului Per Cilian Skjelbred, pentru o intervenţie mai tare. 

Continuarea articolului o gasiti aici.

Sursa: digisport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!