UEFA a anunțat echipa cu care Hațegan merge la Euro

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 04, 2016

Hategan_Sovre_Gheorghe_frf_604x423

Site-ul oficial al forului de la Nyon a anunțat toți arbitrii de la turneul final din Franța, după ce în luna decembrie îi nominalizase pe cei 18 “centrali”

Ovidiu Hațegan, în vârstă de 36 de ani, primul ”central” român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani, de când Ioan Igna a participat la Euro 1988, îi va avea în brigada sa pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, pe arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, urmând ca Radu Ghinguleac să fie arbitru de rezervă.

Euro 2016 se va desfășura în perioada 10 iunie – 10 iulie și va fi primul Campionat European de fotbal la care se va folosi tehnologia Hawk-Eye pentru linia porții.

Ceilalți 17 arbitri de centru care se vor afla la Euro sunt: Pavel Kralovec (Cehia), Martin Atkinson (Anglia), Mark Clattenburg (Anglia), Clement Turpin (Franța), Felix Brych (Germania), Victor Kassai (Ungaria), Nicola Rizzoli (Italia), Bjorn Kuipers (Olanda), Svein Moen (Norvegia), Szymon Marciniak (Polonia), Sergey Karasev (Rusia), William Collum (Scoția), Milorad Mazic (Serbia), Damir Skomina (Slovenia), Carlos Velasco Carballo (Spania), Jonas Eriksson (Suedia) și Cuneyt Cakir (Turcia).

Pe lângă aceștia, UEFA a mai nominalizat încă doi arbitri de centru, pe Alexey Kulbakov (Belarus) și pe Anastasios Sidiropoulos (Grecia), care vor fi în postura de rezerve până la startul turneului, urmând să îi înlocuiască pe cei care vor fi indisponibili, dacă va fi cazul.

Arbitri-EURO2016_frf_600x337

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!