U 17: Doi arbitri romani oficiaza la turneul de calificare organizat de tara noastra

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 25, 2016

daniel mitruti_Pet-Ch_bIncepand de astazi si pana pe 30 octombrie, tara noastra gazduieste meciurile grupei a sasea de calificare la Turul de Elita pentru Campionatul European de juniori sub 17 ani. Alaturi de Romania participa Austria, Anglia si Azerbaidjan, programul jocurilor, conform site-ului FRF, fiind urmatorul:

Marți, 25 octombrie 2016
România – Austria, ora 15:00, Centrul Național de Fotbal Buftea
Anglia – Azerbaidjan, ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Buftea
Joi, 27 octombrie 2016
Anglia – România, ora 15:00, Centrul Național de Fotbal Buftea
Austria – Azerbaidjan, ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Buftea
Duminică, 30 octombrie 2016
Azerbaidjan – România, ora 15:00, Centrul Național de Fotbal Buftea
Austria – Anglia, ora 15:00, stadionul „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Printre arbitrii care vor oficia la acest turneu sunt si doi romani: Daniel Mitruţi (asistent; foto) si George Găman (rezerva). Primul lor joc va fi Anglia – Azerbaidjan, astazi, de la ora 19:00. La centru se va afla Fyodor Zammit, iar la cealalta linie Luke Portelli (ambii din Malta). Observatori au fost desemnati Gerard Perry (Irlanda) si Patrik Filipek (Cehia).

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!