Tudor l-a avertizat pe Moti, la Cernomoret-Ludogoret / Vezi statistica

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuoct. 25, 2013

Cernomoret-Ludogoret_0-1

Ieri-seara, Ludogoret Razgrad, echipa romanului Cosmin Moti, a invins, cu 1-0, in deplasarea de la Odessa. Partida din Ucraina, contand pentru grupa B din Europa League, a fost condusa de bucuresteanul Alexandru Tudor. Aurel Onita, Miklos Nagy (asistenti), Marius Avram, Robert Dumitru (aditionali) si rezerva Ovidiu Artene au completat echipa arbitrilor.
Sapte cartonase galbene a acordat Alexandru Tudor, trei pentru gazdele de la Cernomoret, respectiv 4 pentru bulgari. Printre cei avertizati s-a aflat si fostul dinamovist Cosmin Moti, in minutul 33.
Interesant este ca cei de Ludogoret s-au instalat pe primul loc intr-o grupa din care mai fac parte PSV Eindhoven si Dinamo Zagreb, avand sanse mari la calificarea in faza urmatoare a competitiei.
Mai jos puteti vedea statistica partidei, preluata de pe site-ul UEFA, precum si componenta celor doua echipe.

Cernomoret-Ludogoret_statistica

Cernomoret-Ludogoret_echipe

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!