Tricourile lui Cristian Balaj si Ovidiu Hategan, licitate pentru Memorialul “Radu Gog”

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 04, 2017

radu-gog_sportulsalajean_200x300La sfarsitul acestei saptamani, la Zalau va avea loc cea de-a XIII-a editie a Memorialului “Radu Gog”. Actiunea este organizata de Asociatia Sportiva Cavalerii Zalau, in memoria fostului arbitru Radu Gog, decedat prematur, la varsta de 24 de ani! Evenimentul are si un aspect caritabil, fiind in desfasurare o licitatie de tricouri ale carei fonduri vor fi donate familiei acestuia (sotia-Nadia, ficele Andrada si Raluca). Licitatia, care are loc pe Facebook, se va incheia in zilele de 7-8 ianuarie. Printre cei care si-au donat tricourile se afla: Florin Gardos, Cristian Bud, Dorin Rotariu, Cristian Sapunaru, George Tucudean, Cristina Neagu, Ramona Farcau, dar si arbitrii Cristian Balaj si Ovidiu Hategan.

Lista tricourilor donate de arbitri:

1) Tricou arbitru Adidas – Champions League, cu semnatura lui Ovidiu Hategan

tricou_hategan_memorial-radu-gog_ed13_600x443

2) Tricou arbitru Joma – Cristian Balaj, cu semnatura acestuia

tricou_balaj_memorial-radu-gog_ed13_600x689

3) Tricou arbitru Adidas – cu semnaturile brigazii noastre care a oficiat la Jocurile Olimpice de la Rio si la Campionatul European din Franta – Ovidiu Hategan, Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe

tricou_ovidiu-hategan-sovre-gheorghe_memorial-radu-gog_ed13_600x600

Cei care doresc sa liciteze pentru unul dintre tricouri o pot face pe pagina de facebook „Memorialul Radu Gog”. Tot acolo se poate vedea si stadiul licitatiilor.

https://www.facebook.com/memorialulradugog/?fref=nf  Pagina “Memorialul Radu Gog” 

https://www.facebook.com/memorialulradugog/posts/675152539333222 – Pentru stadiul licitatiilor

Gog Radu s-a născut în 19 iunie 1978, a fost absolvent al Liceului Pedagogic ,,Gheorghe Şincai” din Zalău, al Facultăţii de Istorie Cluj-Napoca (anul 2000) si al masteratului în Relatii Internationale (anul 2002), ambele în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj. Era înscris la cursurile de doctorat în Integrarea României în Europa.

Ca arbitru, şi-a inceput activitatea ca stagiar în 1995, iar un an mai târziu a obţinut categoria a II-a. În 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a facut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C (Liga a III-a). S-a remarcat pe plan profesional, dar şi sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Sălaj. Vârsta şi calităţile sale îl recomandau ca pe un adevărat arbitru de perspectivă.

Din păcate toate visurile acestui tânăr, plin de virtuţi, s-au năruit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, când a fost victima unui tragic accident de circulaţie petrecut în localitatea Ciumărna, de langă Zalău.

Ca un omagiu adus fostului lor coleg, Asociaţia Sportivă Cavalerii Zalău, împreună cu arbitrii din judeţul Sălaj organizează la începutul fiecărui an o competiţie de minifotbal, ,,Memorialul Radu Gog”. Această acţiune prilejuieşte, pe lângă comemorarea şi depanarea unor amintiri cu Radu, şi desfăşurarea unei importante acţiuni caritabile prin care este ajutată familia Gog: soţia Nadia şi cele două fiice, Andrada (nascuta 2001) şi Raluca (nascuta 2003, la 7 luni după decesul tatălui său!). (Sursa: Facebook/Memorialul Radu Gog)

memorialul-radu-gog_ed13_7-8-01-17_600x423

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!