Trei echipe din România vor arbitra în Europa

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 15, 2022

Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs și Radu Petrescu împreună cu brigăzile lor vor conduce partide din Europa League și Conference League.

Joi, 17 martie, de la ora 22:00, Ovidiu Hațegan se va afla la centru la partida Lyon – FC Porto, returul optimilor Europa League. În tur, în Portugalia, francezii s-au impus cu 1-0. Hațegan îi va avea alături pe asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial fiind italianul Fabio Maresca. Tot din Peninsulă sunt și arbitrii VAR, Marco Di Bello și Marco Guida.

Tot joi, de la 19:45, la un alt joc din optimile Europa League, Steaua Roșie – Rangers, va arbitra Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și de Horațiu Feșnic, al patrulea oficial. Oficialii VAR sunt Christian Dingert și Harm Osmers, ambii din Germania. În tur, Rangers s-a impus cu 3-0.

Radu Petrescu a fost delegat la partida Roma – Vitesse (1-0 în tur) din optimile Conference League, programată joi, de la 19:45. Din brigada ”centralului” român mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!