Teodora Albon si Petruta Iugulescu arbitrează finala mică de la Jocurile Olimpice!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 19, 2016

Iugulescu_Albon_frf_600x406Finala mică a turneului feminin de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Rio, care va opune Brazilia şi Canada, programată azi pe „Arena Corinthians” din São Paulo, va fi arbitrată de Teodora Albon!

Cotată ca una dintre cele mai bune arbitre din lume, Teodora Albon a avut prestaţii excelente la Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde a fost prezentă încă de la startul competiţiei. Teodora a avut onoarea să deschidă turneul feminin, arbitrând la centru meciul de deschidere, Suedia – Africa de Sud, scor 1-0, din 3 august, partidă disputată pe „Estádio Olímpico João Havelange” din Rio de Janeiro.
„Sunt bucuroasă şi fericită. E o recunoaştere a arbitrajului românesc”, a declarat Teodora Albon. De asemenea, la una dintre tușe se va afla Petruța Iugulescu.
Tot azi, pe „Maracanã” din Rio de Janeiro se va disputa finala mare, în care titlul de campioană olimpică va fi disputat de Germania şi Suedia, aceasta din urmă fiind marea revelaţie a competiţiei feminine de fotbal. Finala i-a fost încredinţată arbitrei canadiene Carol Chenard.
Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!