Teodora Albon arbitrează meciul de deschidere la Jocurilor Olimpice

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 02, 2016

TeodoraAlbon_1

Mâine, la Rio de Janeiro, va debuta competiţia feminină de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Primul meci va fi arbitrat de Teodora Albon.

Aceasta va fi ajutata la cele 2 linii de catre Petruţa Iugulescu şi de slovaca Maria Sukenikova.
Meciul de deschidere, dintre Suedia şi Africa de Sud, are loc miercuri, 3 august, de la ora 13.00 (ora locala), pe stadionul „Maracana”. În acest moment, Teodora Albon este cea mai importantă reprezentantă a arbitrajului feminin românesc. Ea a participat la Campionatul European Feminin din 2013  si a arbitrat  Finala Ligii Campionilor (tot la feminin) in acelasi an .

„Cu siguranţă că suntem privite cu mai mult respect însă eu cred că în general arbitrele au avut o imagine bună în România şi în afară. Pentru noi a fost bine de la început”, a declarat Teodora Albon,conform Digi 24. 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!