Si arbitrii joaca fotbal / AMFB va organiza “Cupa Prietenia”

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 22, 2013

AMFB_siglaTraditionalul turneu de fotbal in sala “Cupa Prietenia”, destinat arbitrilor, va fi organizat anul acesta de catre Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB), in perioada 13-15 decembrie.

Conform site-ului adevarul.ro, la aceasta competitie vor participa peste 300 de arbitri de fotbal din intreaga tara, inclusiv din prima liga. 

“Cele 54 de meciuri din program se vor desfăşura pe parcursul a trei zile, atât în Sala Polivalentă „Concordia Chiajna“ şi în sala de sport a Liceului „Doamna Chiajna“, din Roşu. Conferinţa de presă premergătoarea turneului este programată pe 13 decembrie, începând cu ora 12.00.” (adevarul.ro)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!