Seminar cu arbitrii asistenți din Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 25, 2017

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor a organizat în această săptămână, la sediul Federației Române de Fotbal, o întâlnire de lucru cu arbitrii asistenți din prima ligă.

Președintele CCA, Kyros Vassaras, împreună cu vicepreședintele Alexandru Deaconu, Cristian Nica și Edward Dumitrescu, foști „asistenți” și actuali membri CCA, le-au pregătit oficialilor de joc o serie de analize și teste video în care au analizat diferite situații de joc din actualul sezon. De asemenea, celor prezenți în sală le-au fost prezentate și metode specifice de antrenament pentru pregătirea lor zilnică.

„Este foarte important pentru mine să am în permanență un dialog cu arbitrii, să îi țin la curent și să le împărtășesc concluziile mele cu privire la anumite decizii, atât corecte, cât și mai puțin inspirate, pe care aceștia le iau pe durata campionatului. Din acest motiv, am decis să organizăm, pe lângă seminarul din vară, și întâlniri cu grupuri mai mici de arbitri, mai eficiente, în care să ne concentrăm atenția asupra unor meciuri, unor faze și decizii specifice. Mă bucur că în cadrul acestor întâlniri putem vorbi deschis și putem realiza o analiză pertinentă, benefică pentru dezvoltarea fiecărui arbitru în parte și a arbitrajului românesc în general”, a explicat președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.

Întâlnirea de la Casa Fotbalului a fost una dintre cele pe care președintele CCA le organizează lunar cu grupuri restrânse de arbitri în care este analizată evoluția acestora cu scopul de a îmbunătăți calitatea arbitrajului. În luna octombrie, și o parte dintre „centralii” din Liga 1 au participat la o astfel de întâlnire.  

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!