Sebastian Gheorghe a demisionat din functia de presedinte al CJA Suceava: “Este un abuz ce s-a intamplat!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 22, 2015

sebastian-gheorghe-cja sv-560x373_gazetasv

Sebastian Gheorghe si-a prezentat, marti, demisia din functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri Suceava, dupa ce Comitetul Executiv a hotarat, cu 6-1 la voturi, ca delegarile observatorilor la meciurile de Liga a IV-a si a V-a sa treaca in atributiile presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Ciprian Anton, scrie site-ul gazetasv.ro. Conform aceluiasi site, Comisia Judeteana de Arbitri Suceava a ramas fara intreaga conducere, dupa ce Ionut Ignat, Vasile Tacu, Ghita Ignatescu, Dumitru Antoniu si Marius Suhan si-au prezentat la randul lor demisiile, in semn de solidaritate cu Sebastian Gheorghe.

GazetaSV, singurul site de sport din judetul Suceava, a prezentat ieri pozitiile celor implicati in acest scandal. Iata, mai jos, ce spune fiecare: 

Purtator al ecusonului FIFA din anul 2009, Sebastian Gheorghe considera ca decizia luata de Comitetul Executiv este una abuziva si a precizat ca nu are ce sa-si reproseze dupa cele 11 luni petrecute in functia de presedinte al CJA Suceava. “Este un abuz ce s-a intamplat marti. Nu am fost de acord cu decizia Comitetului Executiv si din acest motiv mi-am dat demisia. Nici macar nu am fost informat despre acel punct 3 care s-a luat in discutie pe ordinea de zi. Ma mira aceasta decizie pentru ca membrii Comitetului Executiv au fost incantati de raportul Comisiei Judetene de Arbitri pe care l-am prezentat. Ce sa-mi reprosez!? Ca nu mai fura arbitrii? Ca nu au mai luat arbitrii bataie pe stadioane asa cum s-a intamplat in ultimii ani, cand unii plecau cu politia de pe stadion”, a spus Sebi Gheorghe, care a informat si CCA despre demisia sa din fruntea CJA Suceava. 

Presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton a precizat ca decizia de marti a membrilor Comitetului Executiv a fost luata la indemnul mai multor cluburi nemultumite de activitatea arbitrilor din corpul judetean. “Urmare a deciziei d-nului Sebastian Gheorghe de a demisiona din functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava doreste sa îi aduca multumiri pe aceasta cale pentru munca depusa si îi doreste mult succes în activitatea de arbitru FIFA. În cel mai scurt timp, AJF Suceava va numi un nou presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri pentru buna desfasurare a returului campionatului 2014-2015!”, se arata intr-un comunicat sec postat azi pe siteul oficial al AJF. 

Update: Contactat telefonic, presedintele AJF Suceava Ciprian Anton a precizat in aceasta seara ca decizia luata de Comitetul Executiv se refera strict la delegarea observatorilor, delegarea arbitrilor urmand sa ramana in continuare in sarcina CJA. 

Hotararea luata de CEX va fi supusa votului final la Adunarea Generala  din 1 martie. 

Sursa: GazetaSV

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!