Sebastian Colţescu arbitreaza in preliminariile CE Under 21

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 31, 2016

Cu patru zile înainte de a debuta în preliminariile Cupei Mondiale 2018, ca al patrulea oficial al partidei Belarus – Franţa, într-o brigadă din România, condusă de Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, Sebastian Colţescu a fost delegat să oficieze la centru o partidă din preliminariile Campionatului European U21.

Arbitrul de 39 de ani va conduce duelul dintre Scoţia şi Macedonia, contând pentru grupa a treia de calificare, meciul fiind programat pe 2 septembrie, de la ora 21:30, ora României, pe Tynecastle Stadium din Edinburgh. Colţescu va fi ajutat la margine de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat George Găman.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!