România va avea în premieră un comisar la Campionatul Mondial

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 17, 2018

FIFA a delegat pentru prima dată la Mondial un comisar din România

Vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și membru în Comitetul Executiv, Octavian Goga, 57 de ani, se va afla pe lista comisarilor FIFA delegați la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, din această vară.

Este pentru prima dată când România are un reprezentant printre comisarii FIFA la un turneu final de Campionat Mondial.

Este o performanță pentru mine, precum și o mare responsabilitate. Mă bucur că am oportunitatea de a participa la un asemenea turneu major, reprezintă un moment important al carierei mele de observator de joc. FIFA m-a informat că voi îndeplini rolul de comisar la cinci partide de la Campionatul Mondial”, a declarat vicepreședintele FRF.

Octavian Goga este de 16 ani observator de joc în Liga 1, de 6 ani se regăsește pe lista delegaților UEFA, iar din 2016 a devenit comisar FIFA, fiind supervizor la mai multe partide din preliminariile Campionatului Mondial. 

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!