Romania are 32 de arbitri internaționali in 2021 – Lista FIFA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 18, 2021

Anul acesta țara noastră va fi reprezentată la nivel internațional de 32 de arbitri. Față de anul trecut au apărut două nume noi: Andrei Chivulete și Marian Barbu. Cei doi i-au înlocuit pe Sebastian Colțescu și Marius Avram. O altă noutate este apariția lui Ovidiu Hațegan și a lui Istvan Kovacs printre oficialii de meciuri pentru analiză video (VAR). Practic adăugarea acestei categorii este cea mai mare schimbare făcută de Federația Internațională de Fotbal, din 2021.

Conform listei de mai jos, publicată de FIFA, cei 32 de români sunt împărțiti astfel: 11 arbitri (7 bărbați + 4 femei), 14 arbitri asistenți (10 + 4), 2 arbitri asistenți pentru analiză video (VAR), 4 arbitri de Futsal și 3 arbitri de Fotbal pe plajă.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!