Retestare pentru arbitrii de fotbal in sala

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 29, 2016

CCA_Sigla noua_150x94Arbitrii de fotbal in sala care nu au sustinut testele fizice/teoretice in cadrul cursului de instruire desfasurat in Septembrie 2016 sunt convocati la Bucuresti (sediul CCA), pentru retestare, in ziua de Miercuri, 05 Octombrie 2016, incepand cu orele 15.00.

* testarea fizica teren sintetic new F.I.F.A. test (vezi http://frf-cca.ro/informatii/20160615-atentia-arbitrilor-de-futsal-new-fifa-test) + masuratori arbitri (inaltime si greutate)
* testarea teoretica: sediul C.C.A. (FRF Casa Fotbalului dupa terminarea testele fizice)
NOTA:
Participantii se vor prezenta cu avizul medical (individual, nu se admit tabele comune), eliberat de instituţia respectivă specializată, inainte de testarea fizica. Arbitrii declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical sau cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu îşi rezolvă situaţia. Arbitrii care nu se vor prezenta cu avizul medical favorabil pentru efort fizic nu vor sustine testele fizice).

Sursa: frf-cca.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!