Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru Liga 3

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 31, 2020

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivel național, în general, și în cadrul echipelor de fotbal, în special, și având în vedere necesitatea desfășurării jocurilor de baraj la datele stabilite anterior de FRF, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal din 29 iulie 2020 a aprobat modificarea și completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, campionatul ediţiei 2020-2021. (frf.ro)

Conform regulamentului, în cazul în care un joc din cadrul mini-grupelor se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare. În jocurile de baraj se aplică si următoarele reguli:

a) ca urmare a modificărilor Legilor Jocului, unei echipe îi vor fi permise câte 5 înlocuiri pe meci, însă, pentru a nu afecta cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult 3 momente de întrerupere a partidei;

b) nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21;

c) identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa;

d) ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite;

e) echipa organizatoare a jocului trebuie să pună la dispoziţie minim trei mingi de joc pentru buna desfăşurare a partidei.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!