Radu Petrescu si Mircea Grigoriu oficiaza la un turneu Under 19. Astazi au condus primul joc

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 21, 2018

Radu Petrescu (foto – stanga) si Mircea Grigoriu (foto – dreapta) se afla in Italia, unde oficiaza la un turneu de calificare pentru Campionatul European Under 19. Este vorba de Grupa 3 a “Turului de Elita”, din care fac parte: Cehia, Grecia, Polonia si tara gazda.

In prima etapa, disputata astazi, la Cordovado, cei doi au condus partida Cehia – Polonia, scor: 0-0. Colegi de echipa le-au fost italienii Daniele Bindoni (arbitru asistent) si Fabio Maresca (rezerva). Cinci avertismente a aratat Radu Petrescu (3-2), intr-un meci cu 33 de faulturi (17-16), 4 ofsaiduri (3-1) si 15 lovituri de colt (7-8), conform statisticii UEFA.

In cealalta partida, Italia a invins Grecia cu 2-0. Arbitri au fost: Paul Tierney –  Nick Hopton, Bruno Rodrigues – João Pinheiro. Primii doi sunt din Anglia, iar ceilalti doi din Portugalia.

Observatori de arbitri pentru turneul din Italia au fost desemnati Vlado Svilokos (Croatia) si Marc Batta (Franta).

Turneul se va incheia pe 27 martie.

Sursa foto: frf

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!