Radu Petrescu, meci în grupele Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 15, 2022

Arbitrajul românesc se bucură de recunoaștere la nivelul forului continental, care a delegat și la partidele din această săptămână din competițiile continentale o brigadă din țara noastră.

Astfel, partida din grupa C a Europa League dintre AS Roma (Italia) și HJK Helsinki (Finlanda), care va avea loc joi, 15 septembrie, la Roma, pe Stadio Olimpico, va fi condusă la centru de către Radu Petrescu, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenți Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bârsan.

În camera VAR se vor afla Pol van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Bastian Dankert (Germania), asistent VAR.

Ei vor fi observați de către Alberto Undiano Mallenco (Spania), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Giel Kirkels (Olanda).

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!